Uitleg Laserguns

Sport is Plezier Laserguns

Met deze super stoere Sport is Plezier lasergune heb je urenlang speelplezier met je vrienden of familie. De Laserguns zijn erg makkelijk in gebruik en super veilig. Je hebt geen last van pijnlijke kogels of pijltjes die kunnen zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Lasergame kun je met een oneindig aantal spelers spelen verdeeld over maximaal vier teams. Een “eigen teamgenoot” van dezelfde kleur kan je niet raken! Het is de bedoeling dat je al je tegenstanders uitschakelt. Dit doe je door op de lasergame gun van de tegenstander te schieten. Het aantal levens wordt weergegeven door middel van 3 rode levensbalken, waarbij elke levensbalk voor 3 levens staat. In totaal heeft elke speler dus 9 levens. Het aantal levens wat je tegenstander verliest ligt aan het munitiesoort dat je gebruikt. Schiet je met het munitiesoort “pistool” dan verliest je tegenstander 1 leven maar schiet je met “raketwerper”, dan verliest je tegenstander 3 levens. U kunt onbeperkt levens opwaarderen d.m.v. na het verlies van alle levens de lasergune te resetten (de aan/uit schakelaar gebruiken) Wel weer even de juiste teamkleur selecteren.

Functionaliteiten van de laserguns:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
  • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten.
  • Lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm
  • 4 AA Batterijen (meegeleverd)

Schietafstand

De Sport is Plezier laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. De schietafstand wordt wel bepaald door de weersomstandigheden. Hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. Ook het munitiesoort van de lasergun is bepalend voor de schietafstand. Als je kiest voor de munitiesoort “pistool”, kun je van een grotere afstand schieten dan wanneer je lasergame gun staat ingesteld op de munitiesoort “raketwerper”.

100% veilig
Laserguns maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, dit is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit laserguns.

Munitiesoort kiezen

U kunt 4 verschillende munitiesoorten instellen
Pistool: 12 keer schieten voordat u moet herladen = de tegenstander verliest 1 leven per schot
Jachtgeweer: 6 keer schieten voordat u moet herladen = de tegenstander verliest 2 levens per schot
Machinepistool: 6 keer schieten voordat u moet herladen = de tegenstander verliest 2 levens per schot
Raketwerper: 1 keer schieten voordat u moet herladen = de tegenstander verliest 3 levens per schot

Steeds na het wijzigen van de munitiesoort, dient u de herlaadknop één keer in te drukken