Beoordelingen

BEOORDELINGEN SPORT IS PLEZIER

(Peuter- en Kleutersport | Sportfeestjes | Springkussen | Laserguns etc)

4.8
4,8 score
Excellent75%
Zeer goed25%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Geslaagd sportfeestje!

5,0 score
3 november 2020

Super leuk sportfeestje gehad tijdens het kinderfeestje van onze zoon. Alle jongens deden enthousiast mee met alle activiteiten.
Apenkooien en paaltjesvoetbal waren favoriet! Echt een aanrader voor anderen. Bedankt Edgar!

Elise

Super enthousiast en geweldig kinderfeestje

5,0 score
2 november 2020

Voor onze dochter hebben wij Edgar gevraagd een Apekooi feestje te organiseren. Dit was zeer geslaagd. Mooi aangeklede gymzaal in Utrecht met een heel mooi parcours ondersteund door kindermuziek. Enthousiaste begeleiding van Edgar en kids hebben zich een uur vermaakt met apekooien (rennen, tickertje, touwzwaaien) en na een pauze nog ruim 3 kwartier met knots hockey, paaltjes voetbal en sprinten. Top feest!

Paul

Super leuk actief kinderfeestje

5,0 score
24 oktober 2020

Een ideaal Corona proof kinderfeestje in deze tijd. We konden een gymzaal bij ons in de buurt uitkiezen en Edgar regelde de rest. Alles was keurig klaargezet. Onze zoon (8 jaar) heeft dan ook enorm genoten van het apenkooi feestje. Ook hebben ze met zijn allen (12 jongens) nog bunker trefbal gespeeld. Helemaal te gek. Alle jongens waren hun energie wel kwijt na 2 uur rennen en spelen. Edgar voelt de kinderen goed aan en weet de kinderen enthousiast te houden! Top middag gehad.

Manon

Kinderfeestje was top

5,0 score
13 oktober 2020

Onze dochter was 1 van de eerste kinderen die bij sport is plezier is begonnen zo’n 6 jaar geleden. Het enthousiasme dat toen aanwezig was, is er nog steeds. Edgar voelt de kids feilloos aan en weet ze allemaal te enthousiasmeren en “aan” te houden. Onze dochter en de andere kids hebben een topfeestje gehad.

Jaap

Ongedwongen sporten met je kinderen

5,0 score
21 september 2020

De laagdrempeligheid en servicegerichtheid van Sport is plezier is de reden voor het succes van sporten met je peuter en kleuterkinderen. Vanwege de strippenkaart ben je je eigen baas over de sportmomenten, die altijd deskundig en bevlogen worden gegeven door sportinstructeur Edgar. Altijd origineel in zijn thema’s en altijd bezig met het welzijn van het kind. Het gaat hem natuurlijk af, zoals hij alle sportende kindjes weer weet te enthousiasmeren om te gaan sporten. Mijn kinderen kijken iedere zaterdag weer uit naar dit leuke sportmoment!

Jiri van den Berg

Geweldige middag apekooien!

4,0 score
15 september 2020

Edgar heeft voor onze zoon (8 jaar) een apekooifeestje georganiseerd in een gymzaal bij ons in de buurt. Het lukt hem om echt iedereen te enthousiasmeren, zelfs de minder sportievelingen. Iedereen rende & sprong mee: erg leuk om te zien. Als ouders mag je gewoon lekker kijken en foto’s maken. 😀 Na afloop hadden we een groep moeie maar erg blije kinderen. Absoluut een aanrader!

Françoise

Top kinderfeestje!

5,0 score
5 juli 2020

De laserguns waren een groot succes bij het kinderfeest van mijn zoon (10 jaar).
Ondanks een beetje miezerregen zijn we de hele middag buiten geweest en wilden de kinderen ook niet terug naar huis.
Het halen/brengen is makkelijk af te stemmen, Edgar is heel flexibel.

Anette Kruidhof

Lasergun feestje

5,0 score
28 juni 2020

Wat hebben wij een fantastische dag gehad met deze super leuke guns! De guns hebben een tof uiterlijk en veel opties.
Wordt zeer compleet geleverd, met speel opties en instructie filmpjes.
“Het leukste feestje ooit” aldus mijn zoon!

Iris

laserguns erg leuk voor kinderfeestje

5,0 score
23 juni 2020

Wij hebben de laserguns gehuurd voor het kinderfeestje van onze zoon die 6 jaar werd. De kids hebben er veel plezier mee gehad en hebben heerlijk rond gerend door het bos. De laserguns zijn makkelijk in het gebruik, weinig uitleg nodig. Ze werken wel beter in de schaduw dan in de (volle) zon, dus het bos was perfect!

Natascha

Prima service

4,0 score
22 juni 2020

We hebben een springkussen gehuurd bij Edgar van Sport is plezier. Hij bracht het springkussen en haalde het weer op. Het springkussen functioneerde goed en de instructies waren duidelijk. Het contact was duidelijk en goed. Een prima service en ervaring dus!

Judith