Beoordelingen

BEOORDELINGEN SPORT IS PLEZIER

(Peuter- en Kleutersport | Sportfeestjes | Springkussen | Laserguns etc)

4.7
4,7 rating
Excellent70%
Very good30%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Top kinderfeestje!

5,0 rating
5 juli 2020

De laserguns waren een groot succes bij het kinderfeest van mijn zoon (10 jaar).
Ondanks een beetje miezerregen zijn we de hele middag buiten geweest en wilden de kinderen ook niet terug naar huis.
Het halen/brengen is makkelijk af te stemmen, Edgar is heel flexibel.

Anette Kruidhof

Lasergun feestje

5,0 rating
28 juni 2020

Wat hebben wij een fantastische dag gehad met deze super leuke guns! De guns hebben een tof uiterlijk en veel opties.
Wordt zeer compleet geleverd, met speel opties en instructie filmpjes.
“Het leukste feestje ooit” aldus mijn zoon!

Iris

laserguns erg leuk voor kinderfeestje

5,0 rating
23 juni 2020

Wij hebben de laserguns gehuurd voor het kinderfeestje van onze zoon die 6 jaar werd. De kids hebben er veel plezier mee gehad en hebben heerlijk rond gerend door het bos. De laserguns zijn makkelijk in het gebruik, weinig uitleg nodig. Ze werken wel beter in de schaduw dan in de (volle) zon, dus het bos was perfect!

Natascha

Prima service

4,0 rating
22 juni 2020

We hebben een springkussen gehuurd bij Edgar van Sport is plezier. Hij bracht het springkussen en haalde het weer op. Het springkussen functioneerde goed en de instructies waren duidelijk. Het contact was duidelijk en goed. Een prima service en ervaring dus!

Judith

Ongedwongen en speels kennismaken met sport

4,0 rating
31 mei 2020

Edgar zet het sporten heel vrijblijvend neer. Ouders blijven allen aanwezig en mogen hun kinderen daar waar nodig helpen. Voor de hele kleintjes is dat erg fijn. Het is daardoor wel ietwat druk. De lessen starten en eindigen met een opdracht. Op deze wijze wordt er kennis gemaakt met bewegingstaakjes uitvoeren. Tussen deze twee momenten in is het vrij spelen op alle toestellen die Edgar neergezet heeft. Dat is altijd weer verrassend veel.. enorme schommel aan de ringen.. glijbaan van de dikke mat… Banken om over te lopen, touwen om aan te slingeren.. trampoline.. doeltjes, wipwap.. opvallend en prettig vind ik de manier waarop Edgar elk kind terloops aandacht weet te geven zonder er druk op te leggen. Het woord ongedwongen kenmerkt Edgar zelf evenals zijn peuter en kleuter sport. 🙂

Anouk

Ongedwongen, gezellig en motiverend bewegen!

5,0 rating
13 mei 2020

Wat een heerlijke ochtenden hebben wij altijd in de gymzaal met onze kinderen. Een veilige omgeving, iedere week weer het vertrouwde gezicht van Edgar, fantastische apenkooi-achtige bouwwerken die beklommen mogen worden, afgewisseld met af en toe een leuk spel. Perfect voor peuters en kleuters! Wij genieten hier al 5 jaar van en blijven nog even doorgaan!

Sanne

Gezellige leuke peuter-kleutergym

4,0 rating
13 mei 2020

De kinderen hebben het altijd erg leuk gevonden om te komen. Even lekker bewegen en leuke activiteiten doen. Ze doen altijd een leuk start- en eindspel waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Daarna lekker zelf spelen. Er hangt een leuke relaxte sfeer. Voor een klein bedrag heb je een leuk actief uitje met je kind. Helaas zitten onze weekenden meestal vol anders kwamen we zeker vaker.

Fleur Kuijlaars

Springkussen

5,0 rating
4 mei 2020

Wij hebben al meerdere malen springkussens gehuurd en zijn altijd dik tevreden met de breng-haalservice en het kussen zelf! Een echte aanrader om via sport is plezier een springkussen te huren!

Jill

Sportfeestje

5,0 rating
21 maart 2020

Hoi Edgar,
Het was een top feestje en super veel leuke reacties van alle kindjes nog na afloop gehad. Nogmaals dank dus voor jouw enthousiaste inzet en ideeën om het feestje tot een succes te maken.

Sonja

Sportfeestje

5,0 rating
13 januari 2020

Het was dankzij jouw inspanningen en enthousiasme een fantastisch mooi feest! N en M hebben genoten, en de meeste andere kinderen ook! (En de ouders vonden een gymfeestje een erg goed idee, dus misschien meer klandizie ;-)) De locatie was inderdaad heel plezierig.
Veel dank voor het regelen, het opzetten, de spelletjes, de goede begeleiding en de goede sfeer! N vond het allerleukste van de dag niet de kadootjes of de aandacht maar je grapjes aan het einde bij het lijnenspel!

K