Beoordelingen

BEOORDELINGEN SPORT IS PLEZIER

(Peuter- en Kleutersport | Sportfeestjes | Springkussen | Laserguns etc)

4,8
Rated 4.8 out of 5
Uitstekend79%
Heel goed21%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fantastisch kinderfeestje

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Edgar heeft voor onze 7 jarige zoon en 10 vriendjes een fantastische middag georganiseerd! Geweldig parcours voor apenkooien, knots hockeyen, paaltjesvoetbal en andere leuke spellen. Edgar voelt goed aan wat de kinderen leuk vinden en creëert een energiek en afwisselend programma! heel veel dank nogmaals!

Liesbeth

Laserguns: aanrader voor jong én oud

Rated 5 out of 5
7 januari 2022

Voor een weekend met vrienden een tas laserguns gehuurd. Wat een succes! Actief, buiten, samen, spannend…een aanrader voor kinderen én volwassenen.

Martine

Leuk en sportief kinderfeestje!

Rated 5 out of 5
14 december 2021

Onze 2 kids (6 en 8) hebben een gezamenlijk kinderfeestje gegeven. Het was een hele leuke sportieve middag waar iedereen zich lekker kon uitleven. En ook voor ons als ouders een heel relaxed kinderfeestje!

A

Wat een feest: 8 jaar

Rated 5 out of 5
14 december 2021

Beste Edgar Super bedankt voor de organisatie van het gezellige verjaardagsfeest! Ideaal om zo sportief bezig te zijn en lol te hebben samen. Bedankt!

Lot

Apenkooi

Rated 5 out of 5
22 oktober 2021

Hoi Edgar, we hebben alleen maar gehoord dat alle jongens het helemaal te gek vonden. Wij vonden het ook heel erg leuk, zeker dat we ook even mee mochten doen 😉.

Dank voor een fantastische middag.

Marloes

Bedankt super feestje

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Ha Edgar! Super bedankt voor de goede organisatie! We hebben veel goede reacties gehad van de vriendinnetjes van R. Ze was zelf ook super tevreden! Was echt weer top.

Tom

Sportfeestje Sport is Plezier

Rated 4 out of 5
30 juni 2021

L. heeft het ontzettend leuk gehad, ze zei nog toen ze in bed lag: “die meneer kan echt mooie lijnen verven 🧑‍🎨, anders had alles gewoon blauw geweest” “en hij hing vlaggetjes voor mij op!”

Roos

Super geslaagd feestje

Rated 5 out of 5
15 december 2020

Hoi Edgar, het was zeker een super geslaagd feestje, bedankt! F. heeft enorm genoten en al zijn vriendjes ook 😃. Hoorde het vanochtend nog terug van ouders op het schoolplein.

Wij vonden het geweldig om te zien hoe actief en enthousiast ze allemaal bezig waren. Complimenten ook voor jou daarvoor: goed georganiseerd, super parcours met apenkooien en je weet de kinderen uit te dagen en te motiveren 🙂.

Mariëlle

Geslaagd sportfeestje!

Rated 5 out of 5
3 november 2020

Super leuk sportfeestje gehad tijdens het kinderfeestje van onze zoon. Alle jongens deden enthousiast mee met alle activiteiten.

Apenkooien en paaltjesvoetbal waren favoriet! Echt een aanrader voor anderen. Bedankt Edgar!

Elise

Super enthousiast en geweldig kinderfeestje

Rated 5 out of 5
2 november 2020

Voor onze dochter hebben wij Edgar gevraagd een Apekooi feestje te organiseren. Dit was zeer geslaagd. Mooi aangeklede gymzaal in Utrecht met een heel mooi parcours ondersteund door kindermuziek. Enthousiaste begeleiding van Edgar en kids hebben zich een uur vermaakt met apekooien (rennen, tickertje, touwzwaaien) en na een pauze nog ruim 3 kwartier met knots hockey, paaltjes voetbal en sprinten. Top feest!

Paul