Alle Beoordelingen

ALLE BEOORDELINGEN SPORT IS PLEZIER

(Peuter- en Kleutersport | Sportfeestjes | Springkussen | Laserguns etc)

4.8
Rated 4.8 out of 5
Uitstekend75%
Heel goed25%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geslaagd sportfeestje!

Rated 5 out of 5
3 november 2020

Super leuk sportfeestje gehad tijdens het kinderfeestje van onze zoon. Alle jongens deden enthousiast mee met alle activiteiten.
Apenkooien en paaltjesvoetbal waren favoriet! Echt een aanrader voor anderen. Bedankt Edgar!

Elise

Super enthousiast en geweldig kinderfeestje

Rated 5 out of 5
2 november 2020

Voor onze dochter hebben wij Edgar gevraagd een Apekooi feestje te organiseren. Dit was zeer geslaagd. Mooi aangeklede gymzaal in Utrecht met een heel mooi parcours ondersteund door kindermuziek. Enthousiaste begeleiding van Edgar en kids hebben zich een uur vermaakt met apekooien (rennen, tickertje, touwzwaaien) en na een pauze nog ruim 3 kwartier met knots hockey, paaltjes voetbal en sprinten. Top feest!

Paul

Super leuk actief kinderfeestje

Rated 5 out of 5
24 oktober 2020

Een ideaal Corona proof kinderfeestje in deze tijd. We konden een gymzaal bij ons in de buurt uitkiezen en Edgar regelde de rest. Alles was keurig klaargezet. Onze zoon (8 jaar) heeft dan ook enorm genoten van het apenkooi feestje. Ook hebben ze met zijn allen (12 jongens) nog bunker trefbal gespeeld. Helemaal te gek. Alle jongens waren hun energie wel kwijt na 2 uur rennen en spelen. Edgar voelt de kinderen goed aan en weet de kinderen enthousiast te houden! Top middag gehad.

Manon

Kinderfeestje was top

Rated 5 out of 5
13 oktober 2020

Onze dochter was 1 van de eerste kinderen die bij sport is plezier is begonnen zo’n 6 jaar geleden. Het enthousiasme dat toen aanwezig was, is er nog steeds. Edgar voelt de kids feilloos aan en weet ze allemaal te enthousiasmeren en “aan” te houden. Onze dochter en de andere kids hebben een topfeestje gehad.

Jaap

Ongedwongen sporten met je kinderen

Rated 5 out of 5
21 september 2020

De laagdrempeligheid en servicegerichtheid van Sport is plezier is de reden voor het succes van sporten met je peuter en kleuterkinderen. Vanwege de strippenkaart ben je je eigen baas over de sportmomenten, die altijd deskundig en bevlogen worden gegeven door sportinstructeur Edgar. Altijd origineel in zijn thema’s en altijd bezig met het welzijn van het kind. Het gaat hem natuurlijk af, zoals hij alle sportende kindjes weer weet te enthousiasmeren om te gaan sporten. Mijn kinderen kijken iedere zaterdag weer uit naar dit leuke sportmoment!

Jiri van den Berg